Reality Plachý s.r.o.

Vídeňká třída 5, 669 02 Znojmo
tel.: +420774919434
email: info@realityplachy.cz
Na prodej

Prodej stylové sklepní vinárny

Lokalita:ZnojmoCena:+ provize RKPopis:
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji 200 let starý viný sklep.

Podobných objektů už ani na Jižní Moravě není mnoho.

Sklep s restaurací si můžete i pronajmout s možností pozdějšího odkoupení. Nabízí stylový prostor restaurace spojené s viným sklepem, ideální pro pořádání rodinných oslav a nebo firemních akcí a setkání. V podkroví se nachází apartmán s příslušenstvím. Budovu lze využít i k rekreačnímu bydlení ve známé vinařské obci. V okolí jsou cyklostezky protínající Národní park Podyjí a vedou až do rakouského pohraničí.
Nadzemní část budovy tvoří prostor bývalé lisovny, s malým zařízeným barem, v zimě vytápěným výkonnými kamny na dřevo a se samostatnými toaletami. Pevnými vraty projdeme do podzemní části, kterou tvoří dlouhá klenutá chodba, s malými bočními nikami na archivní vína. Zůstává zde kompletní zařízení masivním dřevěným nábytkem. V přední části je částečně zařízená , funkční kuchyň. Opět zde jsou samostatné moderní toalety. Vytápění je výkonnými kamny na dřevo. Ohřev vody el. bojlerem. V podkroví je jeden větší pokoj s koupelnou se sprchovým koutem a samostatné WC.
Objekt má novou střechu a je nově omítnutý.
Sklep je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Elektřina 220/380. K objektu náleží velké parkoviště, (532 m2) , které má mnoho možností dalšího využití, vzhledem k poloze v centru obce (na návsi). Po dohodě je sklep ihned volný.
S financováním vám rádi pomůžeme !

obytná plocha: 260 m2 |
Přímý kontakt na brokera:774919434Zakázkové číslo:2211

Zapsáno: 21. 8. 2022 | Vytisknuto: 17:19:57 - 20.04.2024 | www.byty-domy-pozemky.cz